Бягай с мен

“Бягай с мен” е семеен спортен празник, който организираме по повод Деня на детето! Празникът се осъществява съвместно с Олимпийски клуб към НСА Васил Левски и с любезното съдействие на нашите спонсори – Арон и RooBar.

Празникът се проведа тази година (2015) за втори път и нашата цел е той да се превърне в традиция за всички членове на Fit Baby Hot Mama и приятели!

Състезанието е предизвикателство за малки и големи. Родителите трябва да бягат и да финишират заедно с децата, като им помагат по трасето да преминат през препятствията.

Тази година имаше отделна дисциплина само за татковците, които се раздадоха на 100%. По-добрата новина е, че сме успели да припомним на татковците какво е да бягат и засякохме някои от тях в парка да тренират. Други татковци предизвикахме просто да участват, въпреки че не са спортували от години, но искаха да покажат на децата си, че могат!

Това е повече от празник и повече от емоция! Целта ни е да възпитаме у децата желание за спорт в свободното време, грижа за здравето, чрез хубава храна и спортсменско отношение към живота, чрез подкрепата на всички участници!

Надяваме се другата година да се видим отново на стадиона!