Ваня и Оги

Ваня и Оги

Ваня е вашият спортен консултант, ако сте бременна, ако току що сте родила или просто сте обсебена от идеята да спортувате и да се грижите за вашето физическо и емоционално здраве.

Оги е неразделна част от Ваня. Той демонстрира на връстниците си различни пози от йога, показва им как се пълзи, ходи, бяга, катери, а най-често учи приятелчетата си как да се предпазват от нежелани атаки, като самият той ги атакува 😉 роден е октомври 2010 – сами сметнете колко е пораснал вече!

В този блог ще споделям с вас подходящи упражнения за периодите преди, по време и след бременността, игрови песнички за деца, както и полезна информация и факти за поддържане на добро физическо и емоционално здраве. Интересувам се и се обучавам в тренирането на бременни жени, възстановяване след бременност, физиология на бременната жена, физическа и емоционална подкрепа на жената по време на раждане, възстановяване на тазовото дъно след раждане, упражнения за мама и бебе, изправителна гимнастика, упражнения за здрав гръб и дълго носене на детето в слинг, здравословно хранене и др.
Вярвам, че спортът е част от един пълноценен живот и е въпрос на организация и приоритети да го включите в ежедневието си. Моята цел е да ви помагам и вдъхновявам и вие да спортувате.

Ако искате споделите нещо с мен, пишете ми 🙂
fitbabyhotmama [at] gmail [dot] com

А ако ви е много любопитно през какво обучение съм преминала, за да се убедите съвсем да ми пишете и дойдете на една пробна тренировка продължавайте да четете 🙂
Дипломирах се като бакалавър специалност „Учител по телесно възпитание” и „Мениджмънт на спорта” в НСА „Васил Левски”, след което в Кьолн Германия завърших магистърска степен – „Спорт в свободното време”.
След завръщането си от Германия работих като личен треньор в студио за персонални тренировки Спайдър Спорт, където водих индивидуални тренировки за жени. Имах и един клиент, но той се отказа бързо от моите сурови методи 😉
От две години спортувам с пудовки и изучавам смесени бойни изкуства с най-актуалните методи за кондициониране.
С йога се занимавам от 2007 година, а покрай бременността се специализирах и в йога за бременни (основен учител и гуру Росица Божкова).
Към многостранната си спортна подготовка прибавих и он-лайн обучение „Женското тазово дъно”, при най-добрия биомеханик, поставяйки си за цел да се подготвя физически и психически за едно естествено и активно раждане.
И ако всички тези квалификации не ви убедиха, че аз съм вашия човек … търсете на друго място 😉