Ваня Висарионова

Аз съм Ваня Висарионова, майка, съпруга, бегач, треньор, специалист по ресторативно движение.

В този блог ще споделям с вас подходящи упражнения за периодите преди, по време и след бременността, както и полезна информация и факти за поддържане на добро физическо и емоционално здраве. Интересувам се и се обучавам в тренирането на бременни жени, възстановяване след раждане, прибирането на диастаза, физиология на бременната жена, физическа и емоционална подкрепа на жената по време на раждане, възстановяване на тазовото дъно след раждане, упражнения за мама и бебе, изправителна гимнастика, упражнения за здрав гръб и дълго носене на детето в слинг, пълноценно хранене и др.

Завършила съм НСА “Васил Левски” със специалност учител по телесно възпитание и спортен мениджмънт, както и висшето немско спортно училище в град Кьолн със специалност “Организация на свободното време на хората”. Последната ми специализация е в ресторативно движение, с която много се гордея. В работата си използвам предимно знанията си от ресторативното обучение и уча хората как да възстановят естествената стойка на тялото си, за да живеят пълноценно.

Повече от 8 години работя като треньор и помагам на жените да бъдат една по-добра версия на себе си. Положителните промени на моите клиентки ме мотивират да работя с усмивка всеки ден. Неуспехите на клиентките ми ме предизвикват да търся повече информация и специфични техники за справяне и изпълнение на поставените цели.

Спортът и добрата физическа форма е отговорност. Отговорност към себе си и към хората, които обичаш и те обичат! Вярвам, че спортът е част от един пълноценен живот и е въпрос на организация и приоритети да бъде включен в ежедневието. Моята цел е да ви вдъхновявам и помагам и вие да спортувате и да се движите, за да постигнете Вашите цели.

Ако искате да споделите нещо с мен, пишете ми 🙂
vanya@fitbabyhotmama.com