С Галя се запознахме още, когато водех бебе йога, когато Оги нямаше годинка, когато нейното второ момченце, Тошко, нямаше 40 дни, когато студиото още го нямаше. Галя беше силно мотивирана да влезе възможно най-бързо във форма след бременността. Още тогава се зачудих, защо се е притеснила толкова много, та тя е родила преди по-малко от 40дни, а изглеждаше прекрасно.

svaljane na maznini

Галя сега 🙂

Започнахме активните тренировки с тежести преди повече от една година. От февруари месец насам водя систематична статистика в развитието ѝ, тъй като Галя си мисли, че има едни 4кг. от преди бременността, които не може да свали. Миналата седмица я мерих отново и съм особено горда с резултатите, които е постигнала.

Месец Килограми Процент мазнини Мазнини в тялото Активно тегло
Февруари 60 15.4 % 9кг 51кг.
Септември 58 10 % 6кг 52кг.

Какво означават цифрите? Освен че е свалила 2кг., по интересното е, че Галя е стопила 3кг. мазнини и е качила 1кг. активно тегло. Ето това правят тренировките с тежести. Помагат ви да свалите излишните мазнини, за сметка на мускулите. Дори и да съм сбъркала леко при меренето с калипера, смятам, че резултатите са удивителни!

Освен това, което виждате в цифри за Галя искам още да споделя, че е много дейна, много енергична, много изпълнителна … въобще от всичко по много. Нито един път не подложи на съмнение моите методи на работа 🙂 Тренира поне 3 седмично, въпреки двете деца и въпреки работата от 9:00 до 17:30ч. Много рядко пропуска тренировка. И според мен, точно на това се дължи успехът ѝ – постоянството и желанието, с които тренира. Храни се много чисто – предимно с естествени продукти, пие много вода и се движи активно. Сега, да не си помислите, че тя е “жената чудо” и вие не можете като нея? Напротив, всеки може, стига да знае какво иска и какви са му приоритетите. 

otslabvane sled razdane

Тя не е жената чудо, тя е жената котка!

Следващото предизвикателство, пред което се изправя Галя, е участие в полу-маратон – 10км., на 27 октомври. От утре стартираме нова програма за постигане на целта. Сигурна съм, че Галя ще се справи отлично и вярвам, че ще бъде след първите 5 на финала. Стискайте ѝ палци, а ние продължаваме с упоритите тренировки, защото Галя все още иска да свили едни 2кг., които много я дразнят 🙂

svaljane na maznini

май месец участвахме с Галя на полу-маратон 5км., където тя спечели първо място при жените!

Оставете отговор