Другите за нас

Деси: “Винаги съм знаела, че мисията ми на Земята е да бъда майка. И трите ми деца го потвърдиха на практика. Усещането ми да бъда майка е толкова силно и носи такава сила и енергия в себе си, че винаги ме просълзява. За майчинството може много да се пише и говори, но това, което искам да споделя е, че за мен е толкова съкровено и свято, че то е въпрос на лично светоусещане.
Осъзнавам, че от както имам деца подсъзнателно търся “сродни души” – жени и ако щете двойки, които търсят пътя “навътре” към собствения си център.
Срещнах Ваня в залата преди седмица. Отидох да тренирам, но и да намеря жени, с интереси като моите. Не знам какво е, но това усещане, спокойствие и смирение, което Ваня ми дава само с присъствието си ме прави по-силна и по-щастлива.
Ваня, благодаря, че те срещнах! Ти ме вдъхновяваш не само да тренирам, но и да се чувствам по-силна и по-щастлива само от факта, че съм МАЙКА.”

Меги: “Сърдечно благодаря за това, че мога отново да нося къси и тесни рокли!! :)”

спорт след раждане

Меги

Атина: “След няколко седмици ходене на градина, забелязах че на 5-годишната ми щерка и е трудно да клекне и предпочита да седи на земята и да си рисува, вместо да клечи, а когато се опита да клекне и е по-удобно да е на пръсти. Показах и две разтяжки на мускулите зад бедрата, повторихме ги 3-4 пъти и тя започна да си кляка нормално. Освен това сега понякога казва че трябва да си направи упражненията и си търси ластик и се чепати по земята. От теб се научих да гледам как клякат хората и как с редовни упражнения за кратко време се постигат резултати.
Ако бързам за някъде с 12-килограмовия ми син, и той се умори да подтичва дърпан от мен, мога да го взема на ръце и да потичам с него. Когато изпусне нещо (ръкавица или играчка) просто клякам с него, взимам играчката, ставам и продължавам в тръс. И когато стигна за където бързам, дъхът ми е с мен или ме настига веднага. Напоследък го нося повече на конче отколкото в ръце, като преди да тръгна си нагласям краката да сочат напред, центъра на тежестта ми над петите, таза неутрален.”

фит мама

Атина

Галя: “Имам кратък вариант: „Откакто тренирам с Ваня, открих че имам мускули на неподозирани от мен места 🙂
И малко по-дълъг вариант:  „От работата в седнало положение по цял ден получих в наследство сплескано дупе и изкривена стойка, които, в комбинация с дълго кърмене и бебеносене на ръце, оставиха непоправими следи върху иначе здравото ми тяло. Тренировките на Ваня не само ми помогнаха да се справя с „тежкото наследство”, но ми върнаха самочувствието на привлекателна жена, майка на две палави момчета.”
И още по-дълъг, ама ще го пазим за друг път :)”

спорт след раждане

Галя

Тина: “за мен беше важно да не се разкъсам по време на второто раждане. Мисля, че гимнастиката за бременни, допринесе това да не се случи.”

възстановяване след раждане

Тина

Лили: “Спортувам при Ваня, защото получавам индивидуално внимание от професионалист, който хем успява да ни мотивира да работим, хем да създаде атмосфера на споделяне и радост. А през това време малкият тича на воля, но се запознава и със спорта, поне като наблюдава…или се катери по мама 🙂 “

гимнастика за бременни

Лили

Лора: “Нямам думи да изразя благодарността си, че имахте куража и времето да създадете този клуб. Вие дадохте много както на мен,така и на моя син,който с ваша помощ си има една здрава, силна и по-щастлива майка. Продължавайте в същия дух! :)”

отслабване след раждане

Лора

Ваня: “Накратко –Тренирам с Ванчето, защото иначе нямаше.
След множество опити с всякакви мързеливи или дейни гимнастики – резултати те бяха силно демотивиращи. Особено за анти-спортист като мен. Единствено и само, и винаги с Ванчо, нещата добиват видим смисъл. Ма, много видим. Няма друга толкова блага усмивка, която да плющи по-силно от камшик. За това Ванчо е обичана треньорка, скъпа приятелка и любим събеседник.”

Габи: Тренирам при Ваня от скоро, но съм сигурна, че ще е за дълго . Ваня е страхотен професионалист, определено знае как да те предразположи и нахъса. Харесва ми да съм в залата. Там е създадена една прекрасна семайна атмосфера, която те кара да се чувстваш все едно си у дома и ти помага да се отпуснеш и да не се притесняваш от никой.”

Милена: “Залата е нещо средно между голям хол, зала за тренировки и детска стая

Милена

Мартина: “Докато се потиш в приятни приказки с Ваня, Юри подхвърля по някоя шега и прави всичко по-забавно. Зарежда те не само с физическа сила и енергия, но и с добро настроение.”