Отново идеята дойде от вас – нашите клиенти! Всъщност клиенти е неподходяща дума. За мен вие сте нещо повече от клиенти. Знаете, че всеки един от вас е скъп за мен/нас и ме интересува не само физическото ви развитие, но и вашето емоционално и психическо развитие също. За това ви наричам приятели! Защото и вие не се държите като клиенти. Грижите се за нас – винаги идвате усмихнати и давате 100% от себе си – така като правят истинските приятели!

И така един от нашите приятели сподели, че ще е готино да направим равносметка на отминалата година. За съжаление нямаме статистика за броя нови клиенти или броя родени бебета. Със сигурност бяха повече от миналата година. Но затова пък вече ще отбелязваме всички присъствия и този от вас, който има най-много посещения за първите 6 месеца от годината ще получи от нас специален подарък! Броенето започва от 4 януари 2016г. Ще ви държа в течение как вървят резултатите 🙂

През 2015 година най-накрая успяхме да организираме семейна спортна ваканция. Не беше оповестена официално, тъй като беше пробна и искахме да видим как ще се справим. Според отзивите на участниците сме се справили добре. Очаквайте информация за следващо подобно събитие.

semeen sporten lager

най-забавната част от лагера бяха семейните спортни игри!

За втора поредна година проведохме състезанието “Бягай с мен” по повод 1ви Юни – денят на детето. Тези от вас, които присъстваха усетиха атмосферата. Обещаваме тази година състезанието да е още по-вълнуващо, още по-организирано и още по-запомнящо се 🙂

Biagai s men

Семеен спортен празник – “Бягай с мен”

Бегаческият ни отбор FitBabyHotMama се разраства все повече. Преди три години бяхме само аз и Галя, а сега вече … отбор от 7! Обикновено новите членове започват с 5км. и съвсем скоро, без да усетят бягат 10км. Бягането не е за всеки, но можете да се включите към отбора само с разходки или да ни подкрепяте по време на състезанията. Предупреждаваме ви – заразни сме 🙂 Доброто настроение и високите нива на допамин също!

vazstanoviavane sled razdane

отбор FitBabyHotMama – 2015

За тези от вас, които не знаят – Деси вече е част от екипа на Fit Baby Hot Mama. Мисля, че това е най-доброто, което можеше да ни се случи! И на нас и на вас! С нейния личен опит, позитивизъм, чувство за хумор и внимание успява да мотивира много от вас да бъдат по-добра своя версия и да постигнат мечтаните резултати.

diastaza

Деси – майка, съпруга, треньор, приятел – модел за подражание

С Деси имаме няколко идеи за 2016 година. Едната вече я споделихме по-горе с вас (помните ли?)! Освен това:

Знаете, че любимата тема на Деси, а и не само на нея, е възстановяването след раждане. И по-точно прибирането на диастазата. В тази връзка с Деси работим по създаването на програма за възстановяване на коремните мускули. Програмата ще бъде изцяло виртуална и приложима в домашни условия.

За новата година сме ви приготвили страхотен подарък:

sporten kalendar

Моят спортен календар

Спортен календар! Достатъчно голям, който ще можете да закачите на видимо място и да си отбелязвате кога и какво сте тренирали. Въведени са дати, на които знаем, че ще има бягане или спортно събитие, на което бихте могли да участвате – съответно да се подготвите на време. Естествено за повече мотивация и изготвяне на програма, можете да се обръщате към нас! Ще си получите подаръка на 9 януари, когато ще бъде и нашето парти за новата година! Ако искате да подарите на някога такъв календар – пишете ни 🙂

Ще има и още изненади, но за тях ще ви пишем отделно – т.е. на хората, които идват да тренират в залата. Ако и вие имате предложения за промени, много ще се радвам/е да ни пишете. Помогнете ни 2016 да бъде още по-шарена, спортна, запомняща се и изпълнена с постигнати лични резултати и цели!

Оставете отговор