Он-лайн тренировки

Он-лайн тренировките са подходящи за всички, които искат да тренират от удобството и комфорта на собствения си дом.

Всеки може да попита за он-лайн тренировка – както хора, с които тренираме в залата, така и такива, с които въобще не се познаваме. Препоръчвам този тип трениране най-вече за хора, които са извън София или страната и наистина им е невъзможно да дойдат до залата. Личният контакт, усещането на тялото и присъствието са незаменими!

Он-лайн тренировките включват същите упражнения и знания, които ще получите и на живо:

  • какви упражнения да правим през бременността
  • как да възстановим диастазата
  • как да се справим с проблемите с тазовото дъно
  • как да се отървем от болките в кръста и гърба
  • как да се отървем от излишните мазнини

Тренировките се провеждат на живо посредством Skype, т.е. преди първата тренировка трябва да имате инсталиран Skype.

Как става уговорката? – разменяме си мейли или се чуваме по телефона и се уговаряме за удобен ден и час. Изпращаме ви мейл с име в скайп, както и с нещата, които ще ви бъдат необходими за тренировката.

Ако сте заявили он-лайн тренировка, може да я отмените не по-късно от 24 часа преди началото. Иначе тренировката трябва да се заплати.

Ето и малко лични истории на клиенти, с които сме работили он-лайн:

Ели, Варна

преди – сега

Online тренировки и диастаза

Малко предистория. Родих второто си дете със секцио преди почти 1 година. Естествено като всяка жена след раждане исках бързо да вляза във форма. Бях качила около 15 кг през бремеността и 6 месеца по-късно бях достигнала килограмите от преди раждане, дори малко надолу. Но коремът си стоеше…..
Започнах да ходя на йога, правех коремни преси, планкове, но този корем не ми даваше мира. След това тръгнах и на фитнес, направиха ми амбициозната програма с 4 серии по 30 повторения коремни преси и 4 серии по 20 вдигане на крака от висилка…. и така докато един ден при поредните коремни преси видях огромна гърбица на корема си и реших, че нещо не е наред.
Започнах обстойно търсене в Google, докато не бях вече на 100% сигурна че имам диастаза. Посетих физиотерапефт, който ме „посъветва“ че трябва да отида при хирург и да се направи операция, защото нищо не може да се направи и ще става по-зле с годините, защото упражненията не само, че не биха помогнали, а биха навредили. Но след 2 секцио, 3та операция за мен определено не беше опция. Опитвах се да намеря инструктор тук във Варна, който да се е сблъсквал с този проблем, да ходя на гимнастика. Или не бяха чували за диастаза или не знаеха какво се прави.
Така случайно попаднах на fitbabyhotmama и написах мейл, описвайки ситуацията, без да очаквам, че дори ще получа отговор. Но той дойде… Ваня ми писа, предложи да направим on-line среща по skype и ме обнадежди, че с упражнения ще мога да прибера диастазата. Съгласих се и така започна нашата съвместна работа и тренировки. Започнах с диастаза широка 3 см, дълга 8 см и дълбока 2см.

Сега 1 месец по-късно, след 3 online тренировки диастазата е широка 2 см, дълга 6 см и дълбока 2см.

При всяка среща Ваня ми показва нови упражнения и ми изготвя нова програма, съобразена с текущото ми състояние, с детайлни обяснения и видео, които да следвам и определено виждам резултати. Освен корема и цялата ми стойка се променя, което при мен винаги е било проблем. Определено това не е краят и знам, че ми предстои още много работа, но благодарение на програмата на Ваня и нейното персонално отношение и професионализъм, мисля че ще мога до доведа нещата до край.”

С Ели се виждаме един път на две седмици. В зависимост от това как усвоява упражненията и колко напредва – променям и добавям нови неща към програмата. Има упражнения, които е желателно да прави всеки ден и такива, които прави 3-4 пъти седмично.

Ети, Франция

“Докато живеех в София бях доста редовна и много доволна от тренировките при Ваня. Свикнах с това, че Ваня забелязва ако правя някое упражнение не съвсем както трябва и веднага дава съвет какво да коригирам. Когато ми предложи да пробваме тренировки по skype не бях съвсем сигурна какво да очаквам, но след … почти двайсет (?) тренировки вече мога да дам отзив за виртуалната алтернатива:  виждаме се и се чуваме съвсем добре, тренировките са напълно ефективни, Ваня постоянно следи за правилната стойка и изпълнение на упражненията.

Плюсовете на тренировките по skype – без пътуване до залата тренировките отнемат по-малко време; виждам се на картината от моята камера по-добре отколкото в огледало; мога да си наглеждам ястието във фурната между упражнения. Минусът е само социален – не мога да участвам в бъбренето по женски и когато децата са около мен и виждат познатата зала им става мъчно, че не могат да поскачат на батута заедно с Оги.”

С Ети тренирахме он-лайн, докато тя беше бременна. Включваше се два пъти седмично към нашите групови занимания в залата. Докато ние тренирахме, тя гледаше и правеше упражненията са нас. Този тип он-лайн трениране е подходящ за часовете “Гимнастика за браменни”. Освен това Ети е тренирала дълго време с мен и знае повечето от упражненията. Ако искате да се включите на живо към някой от часовете в залата, трябва преди това да имате поне 10 тренировки в залата!

Ако се чудите колко би струвала една такава тренировка:

Първа тренировка, която включва анализ на тялото, поставяне на конкретни цели и запознаване с основните позиции на тялото – 40лв. (60 минути)

Всяка следваща тренировка – 30лв. (60 минути)

Предплащане на 10 тренировки – 270лв. (получавате една тренировка безплатно)

Плащането се извършва по банков път и ако желаете можем да ви издадем фактура.

За записване и повече информация:
Ваня – fitbabyhotmama@gmail.com