Тренировки с Ваня

Благодаря ти за доверието!

Вече повече от 10 години ежедневно показвам упражнения и ставам все по-добра в това да обяснявам правилната техника и да намирам подходящата мотивация за всеки клиент.

Възможностите за тренировки с мен са следните:

Индивидуална тренировка/консултация на живо или онлайн. Продължава около час и включва анализ на стойката и изготвяне на програма за работа у дома. Цената на първоначалната тренировка е 65лв. Всяка следваща тренировка е 50лв. Индивидуалните тренировки могат да бъдат еднократни или седмични в зависимост от целите, желанията и възможностите на клиента.

Онлайн групови тренировки на живо или на запис. Така наречените “Тренировки за машини” се провеждат понеделник, сряда и петък от 8:00ч. на живо, онлайн. Тренировките са записват и могат да бъдат правени и на запис в удобно за теб време. Една тренировка е 7лв. 10 тренировки на живо/запис – 70лв. Пакет от 50 тренировки – 100лв.

Ресторативно движение (повече за ресторативното движение можеш да научиш ТУК) – класовете се провеждат във вторник в 12:00ч. на живо в залата, онлайн и на запис. Цената за ресторативно движение е същата както и за динамичните тренировки – един клас е 7лв. 10 класа на живо/запис – 70лв. Пакет от 50 тренировки – 100лв.

Можеш да се свържеш с мен на телефон 0885837477 и да се уговорим за среща или да си поговорим и да те насоча кой вариант за трениране с мен би бил най-подходящ за теб!