Виктория Георгиева

Аз съм Вики и обичам много движението, да прекарвам време сред природата и особено в планината. Майка съм на 3-годишно момиченце.

Винаги съм водела активен начин на живот – като дете се занимавах с народни танци, в последствие започнах да практикувам йога и ресторативно движение, а двете ми най-големи страсти са планинските преходи и планинското колоездене, защото съчетават любовта ми към движението и природата в едно. Открих кондиционните тренировки по време на бременността си и се влюбих в тях, защото ми позволяват да усъвършенствам силата, издръжливостта и контрола над тялото си – качества, които пренасям и извън залата.

Вярвам, че децата обогатяват, а не ограничават възможностите в живота ни и за мен е удоволствие да работя с жени, които искат да се погрижат за здравето си след раждането, да имат енергия и да се чувстват добре в тялото си.

Вики води часове “Възстановяване след раждане” и “Гимнастика за бременни”. Повече за нея можете да научите от нейния сайт – http://www.babiesontheroad.bg/