Големи ми били бицепсите … Ръцете на жените трябвало да бъдат като тръбичка … За какво са ти тези бицепси … Подобни коментари получих тези дни, за тези ръце:

Според вас това големи бицепси ли са?

Зная, че този коментар спрямо моите бицепси беше на шега, но все пак взех да се замислям, дали наистина не е така. Обикновено на мъжете им прави впечатление, че имам силни ръце. Но с това ежедневие, изключвам тренировките с тежести, няма как да нямаш силни ръце. Нося 17 килограмово момченце всеки ден. Често го нося от първия до третия етаж докато спи в столче за кола. За всичко това трябват силни ръце и не виждам нищо лошо в това, само полза.

Отпуснатите ръце по-хубави ли са?

gimnastika za bremenni

Или пък тези като тръбички:

Не искам да каже, че ръцете на културистките ми харесват.

sport sled razdane

Както казваше Галя, ако гънката на една жена на трицепса е под 4мм значи има нещо сбъркано 😉 т.е. пие вълшебни бонбони, например.

Не правя някакви магически упражнения за бицепси. Тренирам функционално – т.е. използвам упражнения, които натоварват цялото тяло, близки са до движенията от ежедневието и както е видно те са ефективни. Любими са ми упражненията с тежестта на тялото, като лицеви опори, набирания, кофички. Най-любимо ми е да нося Оги на ръце използвайки тези бицепси 😉

Всеки избира сам за себе си и според нуждите. Ако ежедневието ви го изисква е по-добре да тренирате и да поддържате ръцете си във форма. Ако просто искате да изглеждате добре, също няма нищо лошо в това. Важното е вие да се харесвате и да изпълнявате ежедневните си дейности без болка, с лекота, финес и грация 🙂

4 Коментари към Големи бицепси
  1. Ваня,ръцете ти изглеждат страхотно-точно както трябва да бъдат-естетично-силни.На културистките на мен ми идват прекалено груби,”тръбичките” няма да ги коментирам!

  2. Големи, големи, колко да са големи? Точно толкова, че да са перфектни и да искам точно такива 🙂


[top]
Оставете отговор