Мила – точно както името ѝ говори, Мила е много мил и внимателен човек! Познаваме сме вече от година и половина! Първата снимка на Мила е от 15 май 2015г., а другата от 9 декември 2016г. Много съм горда с нея и нейните резултати! Вижте ги само:

hernia upraznenia

С Мила минахме през различни фази в тренирането – от страх, че няма да справи, защото има херния, през личностно развитие и обучение в Ресторативно движение (т.е. коригиране на естествената стойка на тялото), до днес – силна, мотивира, усмихната, уверена, най-добрата реклама!

Знаете ли, че Мила е довела минимум 10 човека в залата! Обича да общува с хората и да споделя хубавите неща! Благодаря ти Мила! Благодаря ти за доверието, за това, че не се предаде след първоначалния фал старт (след първия месец тренировки, Мила качи килограми, но не се отказа от мен) и за това, че доведе толкова прекрасни хора с теб – Гери, Дани, Биляна, Таня, Ралица …

Представи се:

Казвам се Мила 🙂  Имам едно невероятно момче, което тази година навърши 10. На 35 съм. Преди година и половина имах надпъпна херния – веднъж оперирана и появила се отново. Съветите, които докторите ми даваха – никакъв спорт, само разходки. Никакво носене на тежки неща. Преди година и половина бях сломена, изпълнена със страхове, тотално неуверена и… дебела. Сега съм силна, мога да направя шпагат,  да стоя на ръцете си (ти ми показа това упражнение – да правиш гарван) и някои упражнения правя с 12кг. пудовка 😉 Все още имам херния, но не само, че не се влоши, а даже леко се прибра.

otslabvane razhdane

Мила прави позата “гарван”!

Как научи за мен?

За теб разбрах от Света. Споделих й проблема си с хернията и тя ме насочи към теб.
За Света и нейните резултати можете да прочетете повече тук.

Какво те накара да ми се обадиш?

Жаждата за нов живот. За ново начало! Спомням си колко плаках пред теб на първата ни среща – беше толкова мила и някак разбираща. Без думи … беше усещане. Просто ме предразположи.

Кога ти беше най-трудно в процеса на трансформация?

През вторият месец, когато тялото ти все още свиква с натоварването, нямаш сили, когато много ти се спи и на всичко отгоре продължаваш да качваш килограми – тогава беше  трудно.

Имало ли е момент, когато си искала да се откажеш?

Честно казано – имало е моменти, когато просто не ми се ставаше. Но да се откажа – не.

Кое ти харесва най-много при нас?

Невероятно е усещането за съпричастност в залата. Персоналното отношение към всеки един от нас. Усещането за семейство. Професионализмът. Доверието. Мотивацията. Ти наистина ме вдъхнови, Ваня!

Защо продължаваш да идваш?

Защото обичам Новото си Аз! Заради това, което възпитахте у мен – жаждата за постижения! Заради жаждата за „здрав дух в здрав тяло”!.. Заради сладката умора след тренировка, мускулните трески и още много, много. А защо продължавам да идвам при вас  – заради вас! Не бих ви заменила!

Какво би казала на момичетата, които сега започват?

Момичета – имайте търпение! След първоначалното разочарование ще дойде насладата от самите упражнения, чак след това и резултатите. И като казвам, резултати, имам предвид не само намаляването на килограми. Имам предвид оформянето на тялото, силата, която идва с тренировките, емоционалната промяна. ВСИЧКО!

Кое ти е любимото упражнение?

суинг

Какви са бъдещите ти спортни цели? Освен да си сложиш краката зад ушите 😉

Искам да стана още по-гъвкава. И да си сложа краката зад ушите 🙂  След като дисциплинирам начина си на дишане и си купя нови маратонки, искам да започна да тичам с теб. След това ще тичам и на маратоните.

Следваш ли хранителен режим? Какъв?

Започнах да променям хранителния си режим чак около третия месец от началото на тренировките и повярвайте – дойде от само себе си, като някакво естествено продължение на нещата. Постепенно започнах да се храня по-малко, не изпитвах желание да седна пред телевизора с нещо за хрупане. Започнах да обръщам по-специално внимание на зеленчуците и плодовете. Продължавам да закусвам с филийка с шунка или кашкавал например, просто избирам филийката;) Вече просто нямам нужда от поглъщането на всичките храни, в чието съдържание не можем да намерим дори една съставка, която природата да ни е дала.

Колко пъти седмично тренираш?

Тренирах три пъти в седмицата. От началото на учебната година ходя по два пъти – това е временно Ваня 🙂

Много хора, когато видят такава трансформация и си мислят „сигурно има тайна, която аз не знам”. Имаш ли „тайна”? Беше ли ти трудно да свалиш 12 кг.?

Повярвайте – мислех си че времето ми за къси панталонки и роклички е отминало. В момента, в който спрях да мисля единствено за отслабването и започнах истински да се наслаждавам на спортуването, всичко си дойде на мястото. Моят съвет е – заменете всички негативни мисли и настроения с позитивни. Знам, че е трудно, но пък за сметка на това е възможно! Не се фиксирайте върху някакъв резултат едва ли не още преди да сте прекрачили прага на залата (или малко след това). Ще ви дам елементарен пример – ако искате научите нов език нали не смятате, че с минаването на първото ниво ще сте го усвоили. Така е и с тренировките и с резултатите. Това е „тайната”!

Неочаквано добра комбинация!

Неочаквано добра комбинация!

Какво си пожелаваш?

Да съм здрава, за да тренирам много (с Ваня), за да съм още по-здрава!

Ако тази публикация ви е вдъхновила споделете я с приятели 🙂 А ако искате да се запознаем отблизо разгледайте секцията “Тренировки с нас”!

Оставете отговор