Занимания

  • Гимнастика за бременни– подходяща от първия до деветия месец. Гимнастиката за бременни е съчетание от различни упражнения, дихателни практики и разтягане за предотвратяването на често срещаните неразположения при бременните – болки в кръст, болки в гърба, раздразнителност, умора, подуване на крайниците и др. С помоща на гимнастиката за бременни шансовете ви за едно активно, естествено раждане и по-бързо възстановяване се увеличават стократно!
  • Възстановителна гимнастика за мама – препоръчителна след 40 ден от раждането. Гимнастиката е подходяща за всички майки, които искат бързо да влезнат във форма и да се възстановят по-ефективно. Най-хубавото е, че на всяка тренировка имате възможност да дойдете с Вашето дете. Докато спортувате, бебо ще се социализира с други наборчета и ще трупа нови умения и знания.
  • Изправителна гимнастика – тази гимнастика е за хора с гръбначни изкривявания, болки в коленете, китките, кръста, главата, за хора със “слаб пикучен мехур” или свличане и т.н. С помоща на различни упражнения ще помогнем да мускулите да възвърнат естествената си дължина и приблизително за около 1 месец постоянна работа ще помогнем на Вешето тяло да справи с всички болежки.

Записване на час може да направите през графика на сайта (ТУК) или да си свалите нашето приложение Fit Baby Hot Mama на телефона.

Заниманията се провеждат в София, ул. “Коста Лулчев” №2 (бившата пожарна)

Залата е обезопасена и подходяща за деца на всички възрасти! Винаги можете да доведете и Вашето дете по време на тренировка.