онлайн тренировки с Юри

ЮРИ АТАНАСОВ

 

Юри Атанасов

 

Занимава се със спорт от 11 годишен. След седем години волейбол в Славия и ЦСКА започва да се занимава с фитнес и бодибилдинг на 16 годишна възраст. От 18 започва да работи в един от първите фитнеси в София – Банята, по-късно Фитнес Флайс. Участва в разработването на три фитнес салона преди да започне работа в Парк Хотел Витоша през 2005г. Там с помощта на екип от специалисти разработват един от първите Уелнесцентрове в България, който по-късно и управлява за период от две години.
От 2010г. започва да се занимава професионално с пудовки като през годините завоюва много победи в България и Европа. Шампион при най-тежките в елитната категория на Сърбия, Хърватска и Гърция той все още се съзтезава и не е оставил гирите да ръждясват на платформата. Баща на две прекрасни момчета, които следват неговия път.

ПУДОВКИ

 

Пудовката е цял фитнес в ръката ти. С нея можеш да изправиш гръбнака си, да свалиш излишни мазнини, да укрепиш сърдечната мускулатура, да изразходиш негативната енергия и то с минимални средства и екипировка. Съществуват много стилове на вдигане на пудовки – твърди стилове, Кросфит, съзтезателен Гиревой спорт, фитнес с пудовки дори жонглиране с пудовки. Стилът, който преподава Юри съчетава по малко от всичко, оплетено в специфична сплав от сила, издръжливост, статодинамика, гъвкавост и мобилност. Хората, който го следват през годините знаят, че трудно може да се сложи етикет на това, което прави, защото работата и възможностите, които дават пудовките са необятни, а и водещото все пак е индивидуалния подход.

ОНЛАЙН ТРЕНИРОВКИ С ЮРИ

Групови и Персонални тренировки
Персоналните тренировки включват специално изготвена таблица с упражнения, повторения, серии и килограми, която трениращият попълва ежеседмично и изпраща за анализ. Към програмата вървят видео материали, обратна връзка и набор от гири при необходимост.
Груповите тренировки се извършват чрез онлайн платформа, която предоставя възможност за трениране на живо или на запис едновременно с Юри.
И двата модула имат своите предимства и си заслужава да се помисли сериозно за това кой какви цели си поставя. В тази връзка всеки ще има възможност да коментира визията, която има за себе си със специалист, да получи конкретни техники как да изгради по-здравословна култура за себе си и хората около него, да трансформира страховете и слабостите си в увереност и кураж, да превърне визиите си в реалност.  И най-важното да направи своята следваща крачка към по-добър и съзнателен живот. Можеш да се свържеш с Юри на неговия мейл: yurithaimassage@gmail.com или на тел. 0893 44 64 57.

ЦЕНИ

Групови тренировки – вторник и четвъртък от 18:30ч. и събота от 10:30ч. на живо през онлайн платформа (след всяка тренировка получавате запис) – 100лв. на месец (неограничен брой посещения).
Индивидуални тренировки – 200лв. за месец по предварително изготвена програма.
Как става заплащането:
  1. Превеждаш сумата на
    Фит Бейби Хот Мама ЕООД
    BG42RZBB91551007756178
    С основание: групови или индивидуални тренировки с Юри
  2. Пишеш мейл на vanya@fitbabyhotmama.com, с прикачено платежно и пояснение за кой пакет става въпрос.
  3. До 12часа от изпращането на мейла, получаваш тренировките и започваш да тренираш 🙂
Ако имаш въпроси, не се колебай да се свържеш с Юри на телефон 0893 44 64 57